Knotwilgboek

Over SPLIJ+

De knotwilg is voor veel mensen een geliefde boom. De stammen met de sprietige pruikenbollen horen bij het natte landschap van de polders en de rivieren. Over knotwilgen valt meer te vertellen dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Ons bestuurslid Wim Eikelboom dook voor SPLIJ in de wereld van de wilgen. Het resultaat is een informatief boek dat je anders naar knotwilgen laat kijken.

Word donateur en ontvang het boek gratis 
‘Knotwilgen in de IJsseldelta’ bevat foto’s en wetenswaardigheden over de karakters in het landschap. Ook is er een hoofdstuk over kinderen en knotwilgen. Het boek is gratis voor mensen die donateur worden van SPLIJ. Een donateurschap kost 30 euro per jaar. Aanmelden als donateur, ontvang het boek gratis. Vermeld uw naam, adres, postcode en woonplaats.  


Word geen donateur en koop het boek 

Wie geen donateur wil worden, kan het boek bestellen bij SPLIJ voor 18,50 euro, inclusief verzendkosten. Het boek wordt verzonden nadat het bedrag op NL13RABO0172990203 van Stichting Particuliere Landschapsdiensten IJsseldelta+ onder vermelding ‘knotwilgboek’ met aantal exemplaren.